Sponsor pakketten

45.000 € (excl. BTW)
17.500 € (excl. BTW)
3.000 € (excl. BTW)

Partner op het BK in Kruibeke =

Maximale zichtbaarheid voor uw bedrijf

De Polderscross in Kruibeke heeft op enkele jaren tijd zijn vaste stek veroverd op de internationale kalender van het veldrijden. De organisatie van de Belgische Kampioenschappen veldrijden in 2019 is voor ons als organisatie dan ook de kers op de taart.
Deze hoogmis van het veldrijden biedt aan zowel grote, middelgrote als kleinere bedrijven de uitgelezen mogelijkheid om zich te tonen aan het grote publiek (zowel live als via verschillende mediakanalen) én tegelijk klanten, medewerkers of zakenrelaties te vergasten op een unieke beleving van het veldrijden.
Qua kijkcijfers zijn de Belgische Kampioen-schappen veldrijden een heuse topper in Vlaanderen: de live uitzending op VRT van het BK in Oostende vorig jaar (januari 2017) haalde maar liefst 1.288.000 kijkers, met een marktaandeel van een ongelooflijke 76,4%. Ter vergelijking: dat zijn volgens de officiële CIM cijfers meer kijkers dan De Mol (1.243.000), De Ronde van Vlaanderen (1.115.000) of de WK kwalificatiewedstrijd van de Rode Duivels tegen Bosnië (1.159.000).

Om uw bedrijf optimaal in beeld te brengen én op het terrein ‘in the spotlight’ te zetten, kiest de organisatie bewust voor een limitering van het aantal sponsors. Vaak zijn sportwedstrijden een kakafonie van logo’s en sponsors. Wij willen onze partners waar voor hun geld geven tijdens deze Belgische Kampioenschappen in Kruibeke. Ontdek onze sponsorpakketten hierboven.
Promotioneel doen wij samen met Belgian Cycling alvast het nodige om zowel de Belgische Kampioenschappen als de sponsors voldoende in de kijker te zetten en dit zowel in aanloop naar, tijdens als na afloop van de wedstrijd:

  • Live uitzending op VRT
  • Aandacht in Het Journaal dag(en) voorafgaand/volgend op het BK
  • Voldoende media-aandacht in zowel gedrukte als audiovisuele media
  • Advertenties (print + online) via Het Laatste Nieuws, de grootste krant in Vlaanderen
  • Exclusieve BK Crossgazet met interviews, advertorials, programma en advertenties, vooraf wijd verspreid én op de dag van de wedstrijd
  • Duizenden affiches & flyers
  • Via www.bkcyclocrosskruibeke.be en diverse sociale media
  • Onze verschillende partnerships bieden uw onderneming voldoende mogelijkheden om zichtbaar aanwezig te zijn op en rond het terrein én dus op live televisie

Download hier ons sponsordossier !